Njoftojmë emigrantët shqiptarë se në zyrën tonë mund të aplikojnë shpejt, lirë, pa pritur në radhë dhe pa paguar kosto të lartë dokumente të tyre në periferia për rinovimin e lejes së tyre të qëndrimit. Gjithashtu mund t’ju ndihmojmë në hartimin e prokurave ose autorizimeve përmes platformave përkatëse për të ulur koston e shërbimeve. Për ata që mund të aplikojnë vet , mund t’u japim udhëzime online në faqen e mëposhtme, dhe të aplikojnë vet, pa paguar asgjë. Ju na pyesni, ne ju përgjigjemi.

Tel. 2310516251

Email info@literatus.gr

Odhiseos 6, TK 54627 Thessaloniki

Από tech-support

2 σχόλια στο “RINOVIMI I LEJES SË QËNDRIMIT DHE SHËRBIME TË TJERA ONLINE”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *